Dagens pass!

Nu är jag hemma efter att ha ridit både Gabbe och Lilleman idag.

Lilleman; Jag red ut med Matilda en sväng runt rökärr. Han var lite seg och lyssnade ibörjan lite som han ville, men efter att han började lyssna och fick respekt för mina skänklar blev han väldigt fin! Jag har ju inte ridit honom på ett tag så det var svårt att veta hur hårt jag kunde ta i handen, eftersom han är jätte känslig när det gäller handens funktion. Det tog ett tag men när även det släppte blev han jätte rolig och rida. Det ska bli kul att fortsätta rida honom så kanske det släpper fortare och vi kommer mer överens.


Gabbe: Han var en duktig pålle idag, som kanske önskat att sin matte kunde rida någon gång. Jag blir på honom väldigt stel i vänster handen och låser den och det gör att han inte kan röra sig framåt och blir seg. Jag blev rätt arg på honom när han inte lyssnade innan jag insåg själv att jag avr alldeles för hård i vänster handen. När jag sen tänkte på det och ledde lite lätt och rörde på lillfingret på vänster handen blev det något helt annat att rida på! Han blev verkligen jätte fin. Han fick ett helt annat steg och en annan energi. Traven i slutet var underbar och galoppen kändes jätte bra! Hoppas han är så här på fredag när jag ska träna för Cecila.
I morgon ska jag rida ut på Gabbe och Lilleman ska vila, mamma ska på möte så han får vila idag så får Gabbe vila på onsdag.
/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0