Dagen efter tävlingen...

Nu kan jag nämna lite om tävlingen för idag är jag på bättre humör. Det gick ganska bra på framridningen då jag red fram i ridhuset själv i början. Sen började han fåna sig med att bara ställa sig och vägra gå.
Precis som förra tävlingen. Sen gick jag ut och red lite på sandbanan innan jag skulle gå in på banan och han var inte alls glad, han ville ingenting och jag kände att jag inte ville pressa honom eller tvinga honom till någonting så jag valde att inte starta. Överdommaren kom fram till mig efteråt och sa att hon tyckte min häst var fin och att hon tyckte att det var tråkigt att jag inte startade men hon sa att det var bra att jag såg till hästens bästa och inte tänkte på resultat eller tävlingen.
Så vi åkte hem, men han kändes inte helt ren när jag red honom och något var fel även denna gång. Men jag sket i tävlingen eftersom hästens bästa går före min vilja.
Men dagens pass var något helt annat. Red med Matilda och hennes Felix. Vi skrittade först runt kvarteret och det tog ca 15 min, sen red vi på terrängbanan och han fånade sig lite i början men det var något helt annat än igår och det kändes helt okej. Han var piggare iaf och det var det viktigaste.
Sen kom mamma ut för jag ville veta vad hon såg. Och så började jag galoppera och efter det släppte det och han blev underbart rolig att rida. Hans nacke var högt och han hade egen framåtbjudning och mamma ville ha en filmkamera för att jag skulle kunna se hur det såg ut. Sen hade Matilda och jag lite galopprace och båda hästarna blev jätte glad a och min häst började hoppa och bocka med öronen framåt och sen tvärvända och han hade verkligen kul! Och jag blev överlycklig över detta pass för han hade så kul och jag också.
Efter racet var han pigg och glad och det gick jätte bra och rida! Synd att han inte gick så här igår:) Men men hästar är hästar och det kan ingen ändra.
/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0