Uteritt

De närmaste dagarna har inte passen gått så jätte bra som sagt. Idag red jag ut på vanliga bettet och hoppades på att han inte skulle bli så stumm eller stel i handen. Det funkade ganska bra, ibörjan var han dock ganska dum. När jag rider ut på vanlig bett så får han oftast fram sina ponny steg istället för att länga på de.
Galoppen var det som funkade bäst idag, fram till att man skulle bryta av då min häst blir väldigt pigg och glad att få springa så tog det ett tag att få honom lugn och bryta av.
Han var riktigt pigg och glad och ville verkligen springa fort idag, det var rätt sönt och jag hade inte så höga förväntningar eftersom det inte gått så bra vissa dagar.

Jag är nöjd med hästen idag även om vissa delar av passet inte gick på topp hela tiden. Men det kändes betydligt bättre idag, men inte på topp. Han är fortfarande lite stretig i munnen men jag får rida med lätta händer så hoppas jag att det försvinner.

I morgon ska jag rida ut på Lilleman och Gabbe och hoppas att det blir fint väder, ska åka buss i morgon eftersom jag har lov och mamma jobbar =)

/Sandra

Kommentarer
Postat av: Victoria

Snygg häst!

2011-10-30 @ 22:02:39
URL: http://malinsslavar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0