Tröttare än tröttast

Jag har varit så trött de senaste dagarna, men hästarna har varit tvärt om!
Igår red jag ut med Matilda på båda hästarna. Lilleman var jtte duktig efter ett tag, då han var väldigt spänd men efter galoppen blev han riktigt fin.
Gabbe var galen rätt ut sagt! I början när vi travade han var precis som Lilleman, spänd och lite oarbetsvillig men efter galoppen blev han också jätte pigg och jätte fin. Då kändes han inte konstigt igår när ponnyerna hade galopptävling och båda var riktigt taggade och vi hade svårt att bromsa.

Idag så var det Rally SM vilket gjorde att vi inte kunde rida ut så båda hästarna fick gå på banan idag. Red Lilleman med sporrar och vilken skillnad han lyssnade jätte bra och han var riktigt fin idag.
Gabbe däremot var lite halv dum, han verkar inte riktigt frisk min ponny i vänster bakben. När jag började trava och slappna av så gick han jätte bra och trampade på väl men i vänster galopp vill han inte gå fram utan blir seg och otaktig i bakbenet! I höger går han däremot lite bättre, piggare och inte alls lika mycket ur takt. Men han vill gärna gå lågt och det är inte likt honom att gå som han gör just nu, imorgon ska vi longera honom mycket i galopp för att se om han är ojämn då också.. Min lilla bus ponny!
Tog även lite bilder på både Gabbe och Lilleman i hagen idag, några kommer upp jär i kväll eller i morgon när de är regiderade.

/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0