Tävling

I lördags var det debut dags för mig o Bally på tävlingbanorna igen.
Vi startade som sagt en LB:2 på lokalnivå i Kumla. Var vår första start på 18månader eftersom både hon o jag fått bebisar ;)
De senaste veckorna har inte kännts så lovande i dressyr arbetet så förväntningarna var låga.

Väl på framridningen kändes hon faktist bättre än någonsin den sista månaden, hon var väl framme o liksidig!
Red fram i ca 30 min som jag brukar göra o gick sedan in i ridhuset, red runt lite i traven o gjorde några volter innan vi fick startsignal!

Började med en bra uppridning o halt som gav oss en 7a! Hon kändes helt underbart fin i formen, kan inte förstå vilket tävlingshuvud hon har! Taggar verkligen till o gick om möjligt ÄNNU BÄTTRE inne under pogrammet!
Sen kom skritten.. Den vi alltid haft problem med, blev 4 taktmissar-TRAV.. När vi sedan korta upp tygeln börja hon klättra på väggen för hon vet ju att galoppen kommer haha =) I galoppen sen va hon UNDERBAR! Bärig o väl framme, fick 7or rakt igenom på galoppen o lägningarna!
Blev tyvärr rädd i ett hörn vid läktaren o kasta sig innåt så blev en 3a där, lika så i hela skritten eftersom hon trava =( MEN jag är sååå himla nöjd med henne, vi slutade på 60% trots alla missar o det är mer än jag förväntat mig med tanke på att hon inte är helt igång än o har en lång väg kvar!

Nu till nästa helg har vi planerat in KM i dressyr som går i Lb:1, har även anmält till en LB.3 i örebro den 19/11.

Kommer endast rida LB i år eftersom jag inte börjat samla henne än men nästa år kommer vi bli farliga på banorna, det känner jag på mig! =D

Blev tyvärr inga bilder då det var så mörkt i ridhuset =(

men får bli en gammal från 2009.../Madde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0