Som sagt

så blåste det idag och det märktes på Lilleman, jag red ett varv runt kvarteret och skritta och trava och han var riktigt fin och fram för skänklarna. Han var avslappnad och fin i sidorna. Sen red jag lite på terrängbanan och han var jätte fin där med i skritten och traven, sen galopperade jag och i början gick det bra, sen blåste det lite och han började hoppa lite åt sidorna och blev spänd så jag red en kortis på banan och galopperade bara och sen travade jag av och skrittade ut en kort sväng.

Min häst var riktigt fin idag, jag red honom på terrängbanan också. Han var jätte fin i början och trampade på och mamma hade kameran med, jag red öppnor och lite skänkelvikningar och på volter för att få honom fin i sidorna.
Men när mamma tog upp kameran så blev jag spänd och jag satt inte still och Gabbe gick skit...
Allt som kom med på film gick åt pipan, han blev seg och tappade all energi och jag sitter inte still utan är spänd överallt och då blir min häst helt fel.
När mamma sen lägger ned kameran så blev det en annan häst och en annan ryttare! Jag blev avslappnad och hästen gick av sig själv och trampade på jätte bra och jag behövde inte göra någonting.
Det är helt sjuk hur mycket jag spänner mig så fort kameran kommer upp jag jag ska se hur jag rider.
Min tränare sa senast jag tränade att filma är en bra sak och du ska få se hur bra du sitter och rider och hur bra hästen går när du bara slappnar av och inte gör någonting.
Hur går det att se om jag spänner mig på filmen och allt blir fel?!

Jag vill ju se hur det ser ut när min häst är fin men det går inte... inte just nu iaf!

Så jag vet inte om jag ska lägga upp filmen eller inte från idag... Vill ni det?

/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0