Shit vilken dag!

Vädret har varit skit idag och det har regnat hela eftermiddagen. Men hästarna lyfte verkligen upp det idag.
Jag var lite seg under och gjorde massa läxor så vi kom inte till stallet förän halv 5.

Jag red först Lilleman och jag red ett varv runt kvarteret först och skrittade och travade. Sen red jag lite på sandbanan och fy tusan vad bra det gick!
I början så skulle jag bara galoppera honom på banan men han var ltie svårsvängd på volter så jag red lite fram- och bakdelsvändningar för att få honom fram för skänkeln samtidigt som han lyssnade åt sidan! Allt släppte och han blev hur fin som helst. Så här bra har han aldrig gått när jag ridit honom. Sen efter lite arbeten med det så red jag lite kvarts framdelsvändningar på ett ruter i trav och i slutet blev han jätte fin för båda skänklarna. Och galoppen funkade super efter arbetet och han lyssnade jätte bra för ytter sknkeln och svängde bra:)

Gabbe min absolut bästa vän och bästa hästen i världen. Idag var båda hästarna bäst!
Gabbe red jag först ut runt kvarteret och skrittade och travade precis som med Lilleman. Även på Gabbe red jag mycket fram- och bakdelsvändningar. För att få honom runt skänkeln och framåt. Eftersom allt släptte efter förra träningen så slappnade jag bara av idag och jag behövde inte göra någonting på hela passet idag. Jag bara satt där och styrde och höll om. Han var pigg och framåt i alla gångarter utan att behöva säga till honom hela tiden. Bakdelsvändningarna gick toppen när jag lärde mig på hur jag skulle göra på honom. De sista två vändningarna jag gjorde behövde jag bara titta vart jag skulle så hängde han med!
Så detta passet gick så himmla bra! Så här vill jag verkligen att han ska vara varje dag och särskilt på tävling!
Imorgon ska jag rida ut på båda hästarna :)
Och på tisdag också och på onsdag ska Lilleman vila och Gabbe ska ridas på terrängbanan. Och på torsdag ska båda hästarna ridas på sandbanan och fotas!
/Sandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0