Passet idag

Dagens pass gick väldigt bra i slutet, ibörjan lyssnade han inte så jätte bra och jag blev spänd och sur. Mamma fick sen hjälpa migg att lugna ner mig och sluta vara sur och helt plötsligt blev han jätte fin! Han var lite smått stressad i början, för jag trodde han såg lika seg ut som han kändes men det var tydligen tvärt om.
Men när jag började slappna av behövde jag inte göra någonting och han gick av sig själv. Det är denna känsla som jag älskar hos honom, när man bara kan sitta och göra ingenting. 
Så de sista 30 min kändes riktigt kul att rida och jag satt på en väldigt avslappnad och fin häst, så jag är jätte nöjd med de största delarna av passet. Även galoppen funkade vädligt bra idag. 

Jag har börja fått en känsla av att han går upp med huvudet och går ur formen, men det visar sig att han höjder nacken och tar fram nosen för att komma i rätt form och jag tvingar honom att gå lägre och gör att nosen kommer bakom lod! Detta får jag ju verkligen inte göra! Stakars häst, han vet hur han ska gå och s tvingar jag honom och gå bakom hand. Detta sa jag verkligen träna på och mamma ska få stå bredvid och säga när han går bra tills jag lär mig det själv! Det kändes jätte konstigt men han trivdes och gå där. 

/Sandra

Kommentarer
Postat av: Carro

Sv: Tack! :)

2011-10-21 @ 21:23:19
URL: http://carrox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0