KM-dressyr

Nu har proppen kommit upp för KM i dressyr på trolldals hemsida och jag har inte bestämt om jag ska vara med, KM går i LB:3 och det var ju okej eftersom det är KM, men det finns inget LB:1 program! Det är ju inte så kul, önskar LB:1 hade kunnat finnas med då det är ett program som jag gillar och vill rida, men så klart så finns det inte med!

Sen, vet jag inte hur min häst är heller med att åka iväg, han har ju varit lite seg och envis med detta och nu har de höjd priserna på startarena också? Det kostade när jag red Canapée 50:-/start för privatryttare och sen har de höjt, och nu ligger det på 100:-/start och det är ju nästan vad en lokal tävling kostar ju? 

Vet inte om jag ska rida där, vore kul och åka och träna med honom eftersom det är det han behöver men jag vet inte om jag åker dit bara för att och rida ett LB:3 program.
Får se vad jag gör, jag vill åka men inte om det är lite halv konstiga program.


Appropå KM, så har även proppen kommit upp för hoppning och det vet jag inte riktigt hur det ligger till, tydligen ska ridskoleryttare rida LD-10, medan privatryttarna rider LB? 

Dressyr och hoppning går i LB på privatponny, borde inte då hoppning och dressyr vara detsamma för ridskoleryttarna? Alltså LC hoppning och LC dressyr?
När jag tävlade var det så, eller jag red LB dressyr och LC hoppning på ridskoleponny.
Det verkar ändras lite hit och dit?
Hur tycker ni det borde vara?

/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0