Inte det smartaste!

Idag gjorde jag verkligen inte det smartaste valet. Jag åkte till stallet för jag kände mig lite bättre idag.Men att rida två hästar när man är jätte förkyld och ont i halsen och verkligen inte orkar göra någonting det är inte att rekommendera.

Lilleman gick lite halv bra idag, ganska spänd och lyssnade inte till 100. Men i slutet blev han lite bättre. Skritta och travade bara för jag orkade inte mer. Sen var jag inte så stark så att jag kunde rida opptimalt så passet i efterhand gick bättre än vad jag trodde då med tanke på omtändigheterna.

Gabbe var däremot är jätte bra! Han var dock väldigt pigg men han gick fortare och fick sina ponny steg istället för att länga sina steg och bli en dressyrponny istället. Men han fick gå så idag eftersom jag inte orkade göra så mycket åt det. Men det var jätte kul och rida honom eftersom han var så pigg och glad :)

Nu mår jag inte så bra, efter att jag kom hem från stallet hade jag feber. Inte så hög feber bara 37,5 men i vanliga fall har jag som max 36,3. Men jag känner mig väldigt seg. Så ingen skola i morgon heller men förhoppningsvis är jag frisk till på torsdag då vi har ett viktigt prov, för om vi missar prov på den lektionen får vi inte göra något om det området! Jätte dåligt!Nu förstår jag hur det är att vara sjuk, jag som typ aldrig är det.

/Sandra

Kommentarer
Postat av: Linnéa - tävla om en fleece från Schockemöhle

Anordnar just nu en tävling på min blogg där mna kan vinna en snygg fleecejacka från Schockemöhle. Klicka på länken för att delta :)

http://livetblandhastar.blogspot.com/2011/10/tavling-med-emmishopen.html

2011-10-12 @ 12:05:06
URL: http://livetblandhastar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0