Höst

Idag var det inge vidare kul dag och rida, jag var hur stressad som helst eftersom bokredovisningen ska vara i morgon och vi har naturkunskapsprov i morgon som inget fastnar i mitt huvud.
Att jag var på detta humör + att det regna och att min häst inte kunde stå stilla i stallgången, gjorde inte början av passet alls bra.

När jag skrittade på långa tyglar var han seg och ville bara stanna hemma och äta, men efter ett tag blev han piggare. I traven var han lite stel i sidorna och lyssnade inte 100% på skänklarna. Han var lite små mot stridig i början också. Traven kändes inte alls något vidare i början och han ville inte länga utan tog korta snabba steg istället för att länga stegen.
Sen galoppera jag och efter det släppte så gott som allt! Han var jätte pigg i galoppen och gick fortare och fortare och han hade öronen spik rakt framåt.

Efter det blev han jätte pigg och glad men han blev lite spänd och blev lite stirrig i stället, men hellre det! Han lyssnade för minsta lilla skänkel i slutet och blev jätt fin. Så i slutet var han helt okej och han längde på bra. Han måste nog komma igång lite först :)
I slutet av passet så blev jag nöjd, i morgon ska han gå på banan och träna längingar och igångsättningar =)
/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0