Hinns inte med

Igår hade jag så mycket och göra så jag hann inte skriva något inlägg igår kväll så jag kände mig väldigt stressad eftersom jag hade två svåra prov idag! Så jag satt från klockan 1 på eftermiddagen till 12 igår kväll och läste och pluggade till dessa prov där jag inte fattade så mycket. Hade dock ett uppehåll när jag var i stallet mellan 5 och halv 7. 

Passet igår gick verkligen super bra, jag var jätte glad över min älskade häst. Han var jtte fin och faktist väldigt pigg. Jag bestämde mig före passet att inte ha så högra krav då passen alltid går bättre då. Jag behövde knappt säga till honom så mycket och han lyssnade jätte bra på skänklarna och var överraskande pigg. Jag red mycket volter och en del öppna och sluta, travlängningarna känns betydligt bättre och bättre för varje dag nu, och han börjar få fram sina fina längningar som har varit borta under ett tag?
Verkar som han hittat de igen :P 

Idag hade jag som sagt två prov och jag svarade på alla frågor på båda proven, jag vet dock inte om allt är rätt då jag inte fattade exakt alla frågor. Men men, hoppas på VG på båda proven iaf:D

/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0