Helg

Skönt det är med helg, idag har jag varit på stan och handlat en ny graderob. Blev en massa saker som jag för 1 år sen aldrig skulle ta på mig, men man ändras.
Sen var jag även hos pappa en sväng och vi åkte och bowla och jag fick en toppen serie, jag är verkligen bra på att bowla.. eller inte. Men det kändes riktigt bra idag.

Kom hem runt 6 och då var det mörkt när vi åkte till stallet så Gabbe fick gå på banan idag också och jag red en hel del över bommar och det är jtte kul att göra det på min häst för han vet verkligen hur man ska gör för att trampa rätt och arbeta med ryggen över bommarna, riktigt kul förutom att jag ibland hamnar i otakt. 

Han var väldigt fin idag, fast jag skötte mig inte jätte bra tycker jag. Jag blir alldeles för stel i vänster hande och fäljer inte tillräckligt med i svängarna med överkroppen så det blir att jag sitter emot i vänstervarvet, han var ganska pigg idag och traven kändes väldigt bra när jag väl gjorde rätt. Han blev även mycket nöjdare och gladare när jag gjorde rätt och då trampade han på ännu bättre. Vi sitter ihop, gör jag fel blir han sur, gör jag rätt så gör han det. Det krävs verkligen så små saker för att han ska känna att jag gör fel, men när jag väl sköter mig så sköter han sig verkligen super bra! 

/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0