Går ju inte alltid bra...

Gabbe kändes busig och pigg i stallet idag. När jag började skritta och trava på banan var han super fin! Han travade på riktigt bra och formen var toppen och allt kändes så lätt och längningarna satt väldigt bra. Allt kändes jätte bra!
Sen skulle jag galoppera och det gick väl bra men det kändes inte lika bra, och efter det tappades allt! Han blev stumm och stel och inget kändes alls bra. Jag fattade inte vad som hände.

Allt som kändes så bra vände som på en 5 öring och jag satt där och försökte allt, rida sepentiner, volter och öppna och bakdelsvändningar. Men inget av detta hjälpte. Han gick inte i en stadig form och han gick upp och ner med huvudet och det kändes inge vidare alls. Tillslut gav jag upp.. jag red lätt och red honom i en låg form och travade av och sen skritta jag av. Kändes inte som om det var någon idé att tjafsa med honom. 

Jag vet dock inte hur jag ska lösa detta, så här illa som det kändes idag har det inte känts förut med formen och lösgjordheten i sidan. 
Men de första 15 min var underbara och arbetstraven kändes skit bra och jag ska ta med mig den känslan, den traven han hade då var som att flyga, nej men han trampade på så bra och jag hoppades att hela passet skulle kännas så. Men om det hade gjort det hade det varit otroligt, men man får vara nöjd med det lilla :)

/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0