går bra

Snart är helgen här o den här veckan har gått fort!
Synd bara med det dåliga vädret som varit hela veckan =( Idag ahr vi dock fått mycket gjort, hunnit raka Bally från topp till tå ;) Även tvättat upp nästan alla 40 smuttsiga schabrak vi hade i högen.. Nu ska det bara torka.. Hoppas på sol i morgon de hänger på tork iaf!

Bally har gått riktigt bra den här veckan! Idag efter vi hade rakat henne skritta vi ut i skogen en sväng med Sofia o Sara på väg hem var det ett JÄTTE litet dike.. Det tog hon ett stort skutt över o drog på en RIKTIG bokserie efter! Hon som ALDRIG bockat.. Hon har försökt men aldrig lyckats någe bra! Haha! Måste varit att hon kände sig lite lättre utan all päls ;)

Nu ska jag kolla lite på tv o ladda inför i morgondagen

Ps måste utvärdera min nya MINI trimmer från Globus! Och det va SÄMST! Klarade inte ens av att raka av små strån i huvudet, inte ens när jag rakat med den stora innan! Den tugga o man fick stå länge innan det hände något, på ett ställe lyckades den tugga igenom så nu ser det typ ut som hon har SKABB där.. SNYGGT:.. NEJ! Så jag gav upp med den ganska så fort.../Madde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0