Vad sur jag blir!

Idag när jag var ute och red på Lilleman så red jag ut på vägen. Han var verkligen jätte fin i skritten och traven, väldigt fin! I galoppen var han pigg och låg på väldigt bra och han kändes super. Sen började de skälla i från skogen, för en vecka sen skälldes det också från samma del av skogen och det höll på och skälla i 2 timmar då. Och då blev han väldigt spänd och gick i en hög form och mer uppåt än framåt.
Jag red en bit till innan jag vände och red tillbaka. När vi var på samma ställe som vi hörde skalen en stund innan så tvärstannar han och tittar ut på åken och hundarna skäller som puckon och kommer springande i 190 mot oss och Lilleman blev väldigt rädd.
Det gick fort hemåt eftersom hundarna (eller vad det var) sprang efter oss och skällde. Stackars häst...
Sen efter 10 minuter hade vi sprungit i från de eller något och då började hästen lugna ner sig men var väldigt spänd. 
När jag kom tillbaka till stallet så travade jag på banan för att rida honom låg och få honom och slappna av. Han blev då riktigt fin sen när han slappnade av mycket så avslutade jag. 

Jag vet inte vad det är för hundar? De har hållt till i den skogen i 1 vecka och vem är ute och jagar när det är mörkt? Och brukar inte jägare ha reflexer på sina hundar eller så brukar de väl ropa på de och ha bättre koll på de? Det är något väldigt konstigt med de hundarna tycker jag... 

/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0