Uteritt med Matilda!

Idag var min häst mer än rolig att rida, fy fasen vad fin han var. Jag red ut med Matilda och Lucky och jag red ut på hackamoret för första gången (kanske inte det smartaste). Han var pigg och glad redan från början och både Matilda och jag tycker han är super söt i hackamore. Kameran ska med på tisdag och då ska han fotas med hur han ser ut i hackamore och då ska ni få se vad söt han är!
I början var han lite små motstridig men det gav sig fort. Hans steg var så bra med energi så det är inte sant, han näst intill flög fram! Han tycker det är så kul att ha sällskap och det tyckte Lucky med. Vårat fina galopprace på två ponnyer som ville springa fort var kanske inte det smartaste på ett hackamore. Jag vill inte ta för mkt i det, så det blev tt räta upp sig och knipa lite med låren så samlade han jätte bra! Lucky fick lite så damp emellan åt men och Gabbe hängde med på ett hörn. Men i helhet var båda ponnyerna glada och pigga och Gabbe var super fin och lyssnade till 100% på små hjälper! Så skönt!

Lilleman gick det däremot inte jätte bra med eller 80% av ridturen gjorde det. Han blev lite fånig för en hög med soppor som låg i vägkanten. Men innan det och efter vi kommit förbi sopporna så blev han jätte fin igen :)

/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0