Två duktiga hästar

Idag red jag Gabbe på banan eftersom det var mörk. Han var faktiskt riktigt fin, låg men väldigt pigg och framåt.
Det känns som om något har släppt i honom i alla fall i hans energi och framåtbjudning. Galoppen är fortfarande ett problem då han på banan blir seg och går i en väldigt samlad galopp men lyssnar bättre framåt nu men hans fattningar är inte jätte bra, jag tror det är jag som gör något men vet inte vad.
Jag red lite över bommar och i början var min häst lite för pigg att han tog för långa steg över bommarna, tillslut fattade han att han skulle köra energin uppåt och då fick han väldigt fina knälyft :)
Men han var kul och rida idag och han känns mycket bättre på något sätt, finns fortfarande saker att jobba på men det är bara att arbeta på. Jag ska prova att rida på vanligt bett på fredag och hoppas han känns bra då :)

Sen red jag Lilleman på banan idag också och han var också väldigt fin, i traven kändes han pigg och det var lätt att variera steg längt och formen på honom. Han var jätte kul att rida idag då han kändes mer uppmärksam och lyssnade väldigt bra. Galoppen var han pigg i och ibland gick det lite väl fort men det var bara att räta upp sig och leda lite så blev han fin där med. I slutet gick han nedåt själv och trampade på självmant och det var jätte skönt :D

/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0