Tisdag

Idag red jag först ut på Gabbe en ganska lång sväng på 1 timme och 25 min. Han var så himmla fin och så pigg idag så jag tog en längre sväng än vad som vad tänkt från början. Hans energi i benen gick inte att gå miste om och han hade en takt som jag oftast känner på stora hästar och sällan på ponnyer, detta var spännande och kul :)
Jag red mycket avbrott och halvhalter för att få honom uppmärksam samtidigt som han var pigg, han gjorde det så bra att i galoppen fick han springa i sitt eget tempo= galet fort. Jag han börja tänka hur jag ska få stopp på honom, han hade så fria galoppsprång och han kom långt på de och jag behövde bara höja hande räta upp mig och sätta mig ner i galoppen och han samlade och bröt av. Så idag gick han verkligen super! 

Sen red jag Lilleman på banan och han var lite spänd i början så jag började rida 8 volter och ställde igenom honom och gjorde halvhalter bara genom att räta upp mig, och jag fick lätt den reaktion jag ville ha. Han blev jätte fin efter ett kort tag så han började slappna av och då började jag variera hans steglängd och han var pigg och lydig så det var inga problem alls. Till och med galoppen fungerade bra för att vara på banan tycker jag. Han var pigg och kunde även där variera galoppsprången. Så även han gick jätte bra idag :)

Nu är det dags för plugg, är inte alls sugen... men det är bara att ta tag i detta och se om man förstår något till provet i morgon vilket jag knappast tror men ändå^^


/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0