Nya sakerna

Mina nya saker hämtade mamma och jag i tisdags och jag red i mina nya ridbyxor från hööks sedan dess. Jag tror inte jag har haft på min skönare ridbyxor! Se är streschiga mjuka och super sköna att rida i! Mamma beställde båda byxorna jag ville ha men de andr ska jag få i julklapp (jag vet inte om det).
Men de ridbyxor jag använder nu är oskodda och de är ändå super bra och rida i, helt klart ett av mina favoritridbyxor och snygga är de också.
Gabbe fick använda ett schabrak av de två i köpte och det andra ska han få i julklapp, han fick använda det andra bara för att se om det gick att ha ett allround schabrak till en dressyrsadel. Det passade jätte bra, nästan lite stort men fint och jätte bra passform. Kanske inte lika snyggt med ett allround schabrak till en dressyrsadel men jag avr tvungen att köpa det för de var snygga tycker jag :)

Sedan kom också sakerna från Österbo Hästgård och den lilla rakapparaten var med och vi ska börja vänja min häst vid ljudet av den om ett tag. Måttbandet använde vi på både Lilleman och Gabbe för skojsskull och Gabbe vägde 410 tror jag, med vinterpäls som en isbjörn. 

Detta är ridbyxorna jag nämde
och det här är schabraket. Även om de kommer från Hööks är de jätte bra att ha till vardags eftersom de båda passar så bra och är helt okej i utseende :D

/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0