Nu har jag inskaffat denna tidining

Nu har jag fått tag på den tidningen jag pratade om här om dagen "Allt om dressyr". Det finns massvis med övningar från igångsättningar till att samla och rida öppna och sluta, allt detta finns i minsta lilla detalj.
Har man en häst som är svår att få runt för inneskänkeln så finns det 6 övningar för bara det och om en häst inte vill gå fram finns det 5 övningar för det, även tips finns med.
Det står även bra övningar som gör att hästen länger på rätt sätt och hur man bygger upp en häst för att orka samla på rätt sätt utan att tappa energin. 

Jag har hittat 3 övningar som jag ska prova idag. Detta handlar om längningar, min och hästens balans och sidvärs med energi i hästen. 

De övningar som finns här i kommer ge mig många bra idéer för mig som har lite brist på det ibland. Jag kan hoppas att min häst kan hjälpa mig med dessa övningar på ett bra sätt och att vi kan utvecklas lite till på de områderna som vi inte är så jätte bra på. Det är verkligen jätte skönt att det finns många övningar inom samma område, för känner man att en inte fungerar kan man ju alltid prova en annan men ändå få samma resultat! 

En stor fet HISS till denna tidning, har ni dåligt med idéer när ni ska rida eller vill ni bli bättre på något kan ni alltid köpa denna tidning. Jag rekomenderar den verkligen. 


/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0