Nöjd med hästen idag också!

Red som sagt på banan och dressyr idag på min häst, på hackamoret såklart. Shit vad fin han kändes idag. Han kändes annorlunda redan från början, han trampade på bra och annorlunda på ett bra sätt. Det gick inte fort men han hade betydligt bättre energi redan i början av framtravningen.
För att få honom kvick och fin för skänklarna red jag mycket tempoväxlingar och igångsättningar och avbrott. Allt fungerade jätte bra och jag behövde bara sitta där och inte gör så mycket för det mesta. Det var riktigt skönt att rida honom när han går såhär. Även galoppen fungerade väldigt bra efter att ha ridit en övning med galoppfattningar och halter och trav-tempoväxlingar.
Jag var så glad för att han gick så här bra idag, och jag längtar redan till att rida honom i morgon. Egentligen skulle jag vilja rida min häst i 4 timmar till idag men det vore inte rätt ;)
Pigg och lyhörd för det mesta det kan man säga att han var under dagens pass. I morgon ska kameran med till stallet, men det blir inga bilder när jag rider,då jag ska rida ut i morgon eftersom både mamma och jag sluta tidigt. 


/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0