Min kära lilla ponny

Min ponny var verkligen jätte fin idag och rida, han var pigg och lyssnade jätte bra (de sista 20 minutrarna) I början var han inte alls fin, jag kunde inte sitta ner på honom för jag red bara i skor och fick inget stöd alls av varken chaps eller stövlar så det mesta var nog mitt fel. Men iaf, han var i början mycket seg och stod emot skänklarna hela tiden. ibland så stanna han och sura. Sen burkar allt gå bättre när jag sätter mig ner och arbetar honom mer, men jag kunde inte sitta ner eftersom jag inte hade ångot stöd så det blev jätte problem. 
Galoppen kändes ganska bra redan från början men traven gick inte alls. Tillslut gav jag upp jag gick in i stallet medan mamma höll i hästen och gick och satte på mina stövlar.

Vips, så gick han jätte bra. Jag kunde sitta ner och arbeta honom och jäklar vilken trav han fick. Jag fick stöd och kunde sitta ner och allt gick så mycket bättre och han blev jätte fin. Han gjorde fina ökningar och fina öppnor. Jag behövde inte alls bli lka hård i skänklarna och han lyssnade för minsta lilla och jag blev mer än nöjd med honom.

Det är något som är fel på mig att få ett bra stöd med bara skor och regnbyxor. Jag tror det är något skit som jag fått för mig att jag måste ha något på bena annars får jag inge bra stöd alls. 

Någon som känner det samma eller är det mig det är fel på?


/Sandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0