Min häst är fin

Idag red jag först ut i skogen på Lilleman, han har ju vilat i två dagar sen började det bli skymmning och allt man såg var bara dimma.. han var väldigt spänd idag och göra i ordning i stallet. Men när vi väl kom ut så var han jätte fin och avslappnad, tills vi blev bort schasade av den där fyrhjulingen vi möter ibland. Lilleman såg den på långt håll sen startade han den och jag var tvungen att vända med Lilleman. Efter det var han super spänd och var rädd för allt, jag försökte leda honom och klappa honom och försöka lugna ner honom, men det gick inge vidare. Sen blev vi också skrämda av en bli som gasade skit mkt bakom oss sen gasade extra när han åkte förbi.. Kul!!

Gabbe var riktigt fin idag igen, jag gillar verkligen och rida honom på hackamore, man slipper ha så mycket i handen och man slipper slita på munnen. Jag red ut en sväng på honom först i mröker och dimma, sen red jag på banan och vissa gånger av passet var det skit kul att rida honom. Men ibland blev han väldigt uppstannande och ville itne trava framåt och lyssnade inte på skänklarna. Men när han lyssnade och var pigg och glad var han super fin. Blev lite små arg på honom ibland när han inte lyssnade, men i helhet var han verkligen jätte fin.
Galoppen har inte känts så här bra på jag vet inte hur länge. Han galopperade i en bra bärig form och hade riktigt bra med energi och han bar sig själv:) Detta kändes super bra!

I morgon ska jag rida ut på båda igen:)
En stor hiss till Hackamoret, om man hanterar det på rätt sätt vill säga.

/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0