"Jag gör de senare"

Någon som känner igen citatet "jag gör de senare" när man pratar om läxor. Det är något jag använder mig välidgt ofta av i de situationerna jag inte har lust att plugga och göra saker som ska lämnas in eller till prov. Jag gör de alltid i sista stund och är väldigt dålig på att prioritera rätt. 

Dagen idag har varit hur skönt som helst, vaknade upp i morse av en dum huvudvärk och jag kunde knappt prata. Sedan har jag bara suttit framför TV hela dagen och kollat på skidor då det är den säsongen nu. 

Jag och mamma åkte till stallet vid 4 och jag skulle rida på banan eftersom det blåste så dant och vi ville helst inte ha ett träd över oss och så ville jag ha något av passet så det inte blev som igår, lite flumm ridning. Men när vi kommer till stallet så han han trampat av sig en framsko så jag red inte eftersom det känns väldigt onödigt att slita på hoven. Så jag rycktade honom och han var på ett väldigt bushumör så det hade varit välidgt kul att rida honom. Men sådana här tillfällen får man räkna med när det är höst och jätte lerigt. 

/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0