Fredagens pass

Idag var det en väldigt konstig dag. Jag provade att rida på hackamoret och det kändes väldigt bra. Jag skrittade ut en sväng först och när jag travat ett tag så blev han helt plötsligt blir han jätte halt, han kunde knappt gå. Och jag fick värsta klumpen i magen, att det hände så fort att jag inte fattade något. Jag hoppade av och gick tillbaka till stallet då det var kolsvart så jag kunde inte heller kolla hovarna. Men när jag gick tillbaka så var han pigg och glad så han verkade inte ha så ont och han travade på stället. Jag ställde in honom i boxen för att sedan springa med honom på banan när Matilda och Mathias ridit klart. 

Jag sprang och han visade ingenting... jätte konstig. Så jag gick in och gjorde i ordning honom och red en sväng på banan eftersom han inte var halt. Och han var riktigt fin idag och han var mkt piggare och gladare när jag red på hackamoret. En riktig skillnad på energin i steget och han blev mkt mer arbetsvillig. Han var dock för låg när jag red lätt men när jag red arbetstrav var det lättare att rida upp honom i formen och han blev jätte fin och han hade en sån fin trav att jag fick svårt att sitta på honom. Jag var mer än nöjd med honom. Så något i munnen stör honom verkar det som..

Nu ska han gå på hackamoret ett tag och nästa vecka ska vi ringa veterinären för att kolla hans tänder =)/SandraKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0