Den kommande dagen

Idag kommer det inte bli så mycket gjort, eller det kanske är det det kommer bli! I morgon är det loppis i Duveholmshallen i Katrineholm och vi + 200 utställare till kommer att vara på plats klockan 10.00 till 16.00. 
Sen efter det så ska vi hem byta om och duscha sen är det släktträff, jag ska träffa släckten som jag aldrig i hela mitt liv har träffat, och jag som blir sjukt nervös när jag träffar nya människor... det kommer inte sluta bra. 

Jaja, idag har vi packat klart det sista och bakat till efterrätten i morgon kväll. Dagens pass på Gabbe blir att rida ut och ha lite galopp race, eller det beror helt och hållet på vad han är på för humör. Är han pigg så blir det bog att rida mycket skänkelvikningar och öppnor för att då har han energin där, är han seg så får det bli race. 

Sen senare i kväll ska vi till stan och hämta mina två paket som ska komma (hoppas de har kommit iaf) från Hööks och Österbo Hästgård! 

Inlägg i kväll om sakerna, om de kommit, sen om passet. Dock kommer jag inte hinna göra något inlägg på hela dagen i morgon. Eftersom vi ska vara på loppisen halv 9, sen när den är slut är det släktmiddag, sen runt 12 när det är klart så ska jag tydligen till Malin och Mathias (mitt i natten?) och sova i ungefär 3 timmar sen är det tävling på Söndagen. VIlken helg, och när ska jag göra mina skolarbeten?
Får väl skylla mig själv att jag är dålig på att prioritera. 

Ha en bra dag!

/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0