Dagen!

Idag har dagen varit väldigt kul och bra dag. Jag har varit ute så gått som hela dagen. Madde hämtade mig runt 11 och sen åt vi och snacka. Sen skrittade jag på Abbe, tror jag hästen kallas;) för att möta Petra med sin häst. Och denna häst var väldigt snäll och väldigt fin i munnen, en sådan mun vill jag ha på min stora häst. Även om vi bara skritta så var han väldigt fin :)

Sen lämnade vi hästarna i stallet och gick och fikade. Efter fikat så red Madde och Petra och jag fotade. Det blåste och mina fingrar frös lite smått, men hoppas på några bra bilder iaf. När Petra skulle hem med sin häst fick jag skritta med på Bally och hålla de sällskap. Även hon var fin och skötte sig jätte bra, en sådan lugn häst vill man ha i skogen.
Efter att vi lämnat Petras häst och skrittat till Maddes stall så gick vi till Mathias för att Petra skulle med till stallet när jag red Gabbe. Det tog ungefär 20-25 min och gå och jag har träningsvärk! 

Min häst skötte sig inte idag heller, han kändes skit hängig i munnen! Jag fattar inte varför han blivit så helt plötsligt men det stör mig. Han piggnade till lite efter galoppen och det kändes väl okej att rida men kan inte påstå att det gick bra. Men men, han är duktig när det gäller att inte dra upp huvudet när man galopperar med långa tyglar, ist så söker han sig nedåt och det är då lättare att ta upp honom:) Efter att galoppen kommit igång och han blivit piggare i traven kändes det ganska bra. Bara att arbeta på att han kan bära sig själv, ett riktigt krävande jobb men rätt kul om det fungerar. Jag har en idé med hjälp av min tränare som jag hoppas fungerar efter ett tag :)


/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0