Är det ett måste?

När jag red ut med Matilda igår så pratade vi välidgt mkt och alla och inget. Hon frågade mig om jag skulle köpa någon stor häst och jag blev väldigt tveksam faktiskt.
Min häst kanske inte är den bästa hästen man kan ha ridmässigt då han kräven en rutinerad och bestämd ryttare, men jag tycker han är bäst! För mig är han allt. 

När jag köpte Gabbe så ville jag tävla mycket och komma någonstans, men vart efter han inte vill det så har jag gett med mig. Jag behöver inte tävla jag har klarat mig i 2 år utan att tävlat och vunnit massor. Förut var jag som många andra och ville tävla och vara bäst... men nu har jag ändrat uppfattning helt. Är det viktigt och tävla?
För mig är det inte det längre och vem har sagt att man inte kan rida en ponny när man fyllt 18 år?
Det är så konstigt att om man inte är för stor för sin ponny och den trivs med en, varför måste man då sälja den och köpa stor häst?

Min häst har utvecklats så enormt mycket sen jag köpte honom och han under sina bästa dagar helt underbar och rida. Jag vill hellre rida ponny och min ponny som jag har utvecklats med jag skulle kunna rida honom livet ut för att han är som han är. Han blir bättre och bättre under tidens gång. 

Så mitt svar nu är att om jag köper stor häst måste jag sälja Gabbe och som det ser ut nu, skulle det aldrig finnas i mina tankar att göra det!

Under de tre åren jag har haft honom är det bara 4 som ridit honom utöver mig själv och det finns en anledning till det. Jag låter inte vem som helst rida honom för att han är så speciell. Men jag gillar honom mer än något annat.
Han är viktigare än alla tävlingar!

Han kommer under 2012 få nya chanser att åka på tävling, vill han inte, då är det så läget är. 
/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0