Äntligen hemma

Nu är jag så trött så det är inte sant. Jag har haft full rulle hela dagen idag, först skolan där jag hade 1 prov som inte gick så jätte bra. Sedan blev det att hem och fika och skynda sig till stallet innan det blev mörkt.
Lyckades inte jätte bra med det faktiskt för vi kom till stallet runt 3 och då var det nästan mörkt redan då.
Så jag skyndade och göra i ordning Gabbe och så gav det sig iväg.

Jag var på något sätt välidgt spänd och irriterad på något, tror det är för att vi haft vildsvin vid stallet och jag vågar knappt rida ut. Jag har en känsla av att de ska komma och attackera mig och äta upp mig och hästen. Så i början blev allt bara skit!
Men tillslut kom vi ut i från skogen så jag bara fick skog på en sida och då blev det något helt annat. Min häst blev mycket piggare och lyssnade jätte bra. Det känns seriöst som om han flyger fram när man rider ut. Hans energi i benen blir helt annorlunda och allt känns jätte bra. Jag är verkligen jätte sugen på att ta med kameran i helgen för att få se han på film. Det känns så annorlunda och bra just nu de största delarna av passen och det vore kul om det ser lika bra ut som det känns. Så hoppas att mamma är villig och filma och fota i helgen :)

Idag ställde jag ganska mycket och försökte få upp honom lite i formen eftersom han lätt blir för låg. Jag red också mycket skänkelvikningar för att få honom för skänklarna. I galoppen blev han pigg och busig så i början blev det lite små race innan jag var tvungen att få ihop honom för att få tillbaka kontrollen ;)

/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0