Pigg ponny idag!

Idag var min häst för pigg för sitt eget bästa eller vad man kan kalla det. Han var väldigt feg av sig idag också. Började med att skritta ut en sväng på vägen, det går inte att rida ut på vägarna nu förtiden då det är alldelles för hårt och tort. Så skrittade bara på långa tyglar, tills vi mötte en fyrhjuling! Vi har mött de förut och personen som körde var snäll och stanade sitt fordon. Inte hjälpte det för min häst inte. Han började backa och ville vända, jag som red barbaka hade inte så mycket att säga emot för jag kämpade mig för att hålla mig kvar. Fick tillslut hoppa av för han var faktiskt rädd. Han blåste och fick stora näsborrar så jag ville inte göra honom mer osäker än vad han var så jag klappa på honom och pratade för att lugna ner honom.

Gick sedan resten av vägen till terrängbanan för att trava honom lång och låg var tanken, men som sagt blir det sällan som man tänkt sig. I början var han seg och sen kom det en som skulle träna och hon hoppade lite och det gjorde att min häst också ville det! Han började trampa på stället och ville verkligen hoppa och han sög verkligen tag i banken som var närmast oss. Sen galopperade hon runt på terrängbanan och om inte jag hållt i min häst så hade han lätt sprungit efter!

Skrittade av honom så gott det gick och sen hoppade jag av och ledde honom in i stallet. På vägen dit så travade han bredvid mig nästan hela vägen.
Söt ponny har jag men hans humör kan vända på en 5 öring! Det är det som gör honom så spännande och rida!/ Sandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0