Ny start!

SMryttarna =) Visst låter det fränt? Det är inte alls som det låter egentligen... Vi har tagit namnet då från våra första bokstäver i förnamnet som är Sandra och Madde! =) men visst,
vem vet om några år kanske vi är SM ryttare?

Det här är vårat första inlägg utav många. Vi kommer blogga om allt från hobbyridning till tävling och vad som är inne och ute! Kommer även finnas en heldel tips på träningar och olika övningar!

En liten presentation kanske skulle vara på plats?

Jag börjar!

Hej =) Mitt namn är Madeleine, men säg Madde ;) Jag är 24 år och är utbildad ridlärare. Tog examen 2009 och har sedan dess jobbat på ridskola och driver i dagsläget ett eget företag där jag hyr ut boxplatser och tar emot hästar på lösdrift, jag har även ridlektioner och privatträningar och har en liten avelsverksamhet. OM ni är intresserade av att veta mer om mitt företag har jag en hemsida. http://hellmans.eu

Jag har tävlat tom 125hoppning och LA:4 dressyr och även DM i fälttävlan
innan jag fick barn i september 2010. Idag har jag precis kommit igång igen och ska starta MSV dressyr i augusti och även sätta igång mitt sto som fått ett föl e: Nobel. Henne har jag som mål att starta 130 med under 2012.


Här är mina hästar:

Bally Mitra

1996

Marco Mitras- Raldo PoloBally är ett SWB sto som jag köpte 2007. Tidigare hade hon gått som avelssto och det tog lång tid innan
hon var igång. Hon följde med mig på Ridinstruktörsutbildningen och utvecklades enormt. Hon Älskar att tävla och är startklar MSV dressyr. Nästan ALLA starter vi gjort i dressyr upp tom LA:3 har vi varit placerade.


Något som hon älskar ännu mer är att HOPPA! Hon är en klippa som hoppar allt och har ALDRIG tvekat eller stannat på ett hinder! Hon är startklar 130 men fick som sagt föl 2010. SÅ nu är hon under igångsättning igen.

I hoppningen är hon HET och hoppar ALLT som kommer i hennes väg! En jätte rolig häst att rida!Ballys Nobirco Bounty

2011

Nobel 994- Marco MitrasBounty är ett hingstföl född 10/4-11. Han har mycket temperament men är välhanterad och gosig.
Hoppas att han ska bli en fin tävlingshäst i framtiden.
Eldina Från Strömkärr

2011

e: Vikingur från knapetorp

Quite all Right R

2000

Quite easy- Aladin ZAbbe är egentligen INTE min häst utan min bästa väns.
Han står hemma hos mig och jag rider och ska tävla honom i dressyr innan han säljs.

Abbe är egentligen en hopphäst och har kapacitet för SVÅR hoppning.Det var lite kort om mina hästar mer info kommer i våra inlägg där ni kommer få följa med dagligen under träningar och tävlingar! I medvind och motvind ;)
Hej, som sagt är mitt namn Sandra och jag är 17 år och har mitt näst sista år på ponny alltså. Jag
går på gymnasiet i Katrineholm och går samhällsprogramet och ska i höst läsa inriktning på ekonomi. Jag har en egen ponny som heter Kanebys Gambler men går under namnet Gabbe. 

Jag har själv tävlat upp till LA:1 dressyr och på hoppsidan har jag tidigare tävlat LB lokalt men LA på klubbtävlingar med min häst men nu har jag bytt inriktning och tävlar enbart dressyr och kanske någon klubbhoppning då och då. Jag har också startat debutant fälttävlan.

Kanebys Gambler
f.2000
e: Belmondo
u:Kanebys Bettina
ue: Valentin Bell


Gabbe köpte honom 2008 i Augusti så har snart haft honom i hela 3 år.
Vi har tävlat upp till LB:1 dressyr och 110 hoppning men nu är det som sagt dressyr som gäller för oss.
Han är en ren rasig New forest.
Målet för 2011 är att starta LA:1 på honom.Hur känner vi varandra?

¨
Madde och jag känner varandra genom att jag red hennes ponny i några år.
Canapée var Maddes ponny som hon tävlat och ridit in helt själv. Vintern 2006 frågade Madde mig om jag ville rida och tävla Canapée och det gjorde jag och jag blev fodervärd på henne medans hon pluggade i Linköping.
Så vi lärde känna varanda väldigt bra under de år som jag red Canapée.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0