Hemma och ett internet som fungerar!

Nu är jag äntligen hemma från helgens tävlingar i Bollnäs och det har varir verkligen super kul, första natten sov vi i ca 4 timmar för vi hade så kul och skrattade och var på högvarv så det var svårt att sova.Resultaten för de båda har varit blandade men i helhet är nog både Malin och Mathias nöjda med helgens tävlingar.
Vi kom hem runt 7 så det blev inte så sent och när vi kom hem så hade internet lagt av totalt och funkade inte alls. Det gör det fortfarande inte så jag har fått låna det trådlösa nätverket av min bror vi tror att det är modemet det är fel på efter dessa skit väder som varit med åska och blixtar.

Vi har haft jätte fint väder förutom på söndags morgonen, igår var det sol och varm och det var jätte skönt väder att va på tävling i.
När vi kom hem så tömkörde mamma min häst lite och jag borsta honom lite snabbt. Idag ska han ridas dressyr och ridas ganska hårt i veckan fram till torsdag för då är det dags för nästa tävling som blir i Flyinge i skåne. Ska bli lika kul som denna helg hoppas jag!

Det var SM för juniorer och Young riders i Bollnäs och det kom även många ryttare från Damnark och Norge. Efter dessa händelser och terrordådet i Norge hängde alla flaggor på tävlingsplatsen på halvstång för de som dött.
På ryttarbanketten på lördagskvällen var trevlig och maten var jätte god och underhållningen var blandat men för det mesta bra, vi hade också en tyst minut för de döda i Norge.

Så nu blir det bloggande från min sida igen fram till torsdag! =D/Sandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0