Filmning? Skit bra!

Jag har faktiskt lärt mig massor av filmen mamma filmade igår från ridpasset! Att det aldrig känns som det ser ut, jag är en sån som har väldigt svårt för det eftersom jag aldrig ser när jag rider.
Tre saker jag måste tänka på:
*Hästen springer fram och så känns det inte men så ser det ut, så ta det lugnt i trav och galopp för det ser ut att gå fortare än vad det känns.
*Böj armarna och vrid om handen
* HA inte glappande ytter tygel för när jag har det går han i en konstig form och är inte alls jätte fin i formen och trampar inte över sig, så ha stödet på yttertygeln och korta den lite.

Filmen ser bättre ut än vad vissa bilder visar. Fattar inte hur det kan vara så stor skillnad på hur det känns och ser ut, shit denna filmning gav mig en tanke ställare, verkligen! Detta måste göras fler gånger.

Ett tips till er är att göra detsamma, ha med någon som filmar (inte ta kort) för att man själv ska se sina brister och det gör att man själv är medveten om vad som man måste träna på och då finns det inget och säga emot om någon annan säger detsamma för då vet man att det är korrekt =D


(över) Den här bilden är ett gott exempel på är jag inte har en stadig yttertygel! Då öppnar han upp sig och går ur formen och trampar inte över sig.De tränare som jag tränat för under åren med Gabbe har sagt att han har en underbar utsrålning och ibland fattar jag varför :)

/Sandra


Kommentarer
Postat av: Hanna

fina bilder :)

2011-07-26 @ 12:03:56
URL: http://brusella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0