Bollnäs!

Dagens ridpass gick bra eller hästen var duktig och ryttaren var lika petig som vanligt. Jag fattar inte vilken perfektionist jag är, har inte varit så farlig förut men nu, nu när jag vet vad min häst kan ska ha gå så jämt och det kan en häst ju inte göra.
Red dressyr på banan och han var rätt pigg förutom när han började gå i rätt och en ganska hög form då blev han seg. Nu har han börja hittat dit och nu ska vi träna på det så han orkar gå där och samtidigt gå framåt.
Finns mycket det går och träna på just nu för nu har han kommit till ett stadie där han kan gå ett steg till i sin utbildning och utveckling som jag inte alls är van vid överhuvudtaget, så det som ska läras nu på ett visst sätt är helt nytt för mig och spännande. Äntligen så ligger vi för en gångs skull på samma nivå emellan åt, går lite i svackor osv men nu känns bra. Så det som ska läras nu ska vi lära oss tillsammans =D

Nya projekt och bättre utveckling sker i veckorna nu för nu till helgen åker jag med Mathias och Malin till Bollnäs på tävling i fälttävlan och på tävlingen är det SM för Juniorer och jag känner eller vet vilka vissa är så ska bli kul och se hur det går.
På lördagen ska vi på ryttarbankett och det ska bli kul och det verkar vara god mat.
Kommer kanske skriva något inlägg från mobilen, men får se annars är jag tillbaka på söndag kväll eller måndag. Så nu får Madde hålla en bra uppdatering.
Nästa helg ska vi åka till Flyinge på tävling och helgen efter det då, då ska vi åka någonstans:D/Sandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0