Ännu en dag!

Idag åkte jag till papa i stan och hälsade på. Vi åkte bl.a. till Eriksberg och kollade på slottet och slottsparken. Kameran fick följa med och tog bra bilder tycker jag. Åkte därifrån runt 5 och så fikade jag och mamma och åkte vidare till stallet. Usch, vad sur jag är på mig själv idag, hästen var hur fin men annorlunda idag! Det var just det där annorlunda som inte jag fattade rätt beslut om under passet!
Tänkte rida dressyr på sandbanan men Mathias tömkörde en häst där så jag gick ner på terrängbanan och trodde det skulle gå och rida där utan broddar när det regnat!
Hästen var osäker på marken och det var lite halt men jag blev arg på han för han inte trampade på och bara gick och sega, men jag kände efter lite om och men att det var helt fel och rida där på honom idag.
Jag gick upp för och se om Mathias var klar och det var han så jag red lite på banan iaf.

Mitt huvud var fortfarande sur som en citron men jag tog några djupa andetag och försökte på nytt. I början gick det inge vidare, han var stel och hade inte alls det tramp han brukar ha:(
Jag ropade på mamma att komma! Hon försökte hjälpa mig men det blev bara värre. Hatar mig själv i såna situationer.
Jag tyckte det kändes som han inte trampa på och att han gick med huvudet uppe i vädret och ur form och allt! Men mamma sa att han inte gjorde det, men så kände ju inte jag eftersom jag inte såg, hon försökte övertala mig att han gick bra men jag sa emot!
Sen släppte Mathias ut några hästar och sa att hästen var fin, men jag var sur som ett bi tyckte jag och sa nej!

Sen fråga han vad som var fel och jag sa att han drog upp huvudet och sket i fromen och lyssnade inte alls. Han bara: Säg nästa gång han gör det! Så gjorde jag det han och mamma sa i kör ett starkt nej!
Sen får jag en kommentar från Mathias att det är så han ska gå om han ska gå högre klasser och jag höll på och dö! Jag är inte van vid att han bär sig själv på det sättet och jag var helt ovan vid känslan så jag kände mig mer än dum mot både Mathias, mamma och framför allt hästen!

Nu har jag lärt mig något nytt och viktigt idag och det känns bra i efterhand men mår skit för hur jag betedde mig under passet. Någon dag ska mamma filma hur han går så ska jag se!

Mammas sista kommentar var; Hästen hade en super dag medans ryttaren passade i en citronsaft =P
Jag är inte van vid detta men det ska jag bli!


Bilden är inte från idag!

/Sandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0