Vilket underbart väder

Idag var det super fint väder ute och det kändes jätte kul att vara ute i detta solsken. Hästen var jätte pigg och glad som tusan idag. Men det var så hårt i backen att det inte gick och galoppera någonstans och på vissa ställen var marken så ojämn att det inte ens gick att trava. Men på de ställen som det gick och trava gjorde vi det och det gick fort och långt. Han hade bra energi och lyssnade väldigt bra.
Jag red mkt skänkelvikningar för att få honom i fin, han hade energin och viljan på rätt ställe idag, på rätt hjärnhalva. Och han lyssnade väldigt bra för sidan. Öppnan kändes även välidgt bra idag också.
Så idag var han verkligen jätte rolig och rida, precis som de senaste dagarna :)
Solen sken och det var klarblå himmel och min häst var pigg och glad exakt hela tiden samtidigt som han lyssnade bra. Så han var jätte kul idag :D
Det var en sak som inte fungerade idag och det var igångsättningarna, han lyssnade för bra och började galoppera istället. Han fick ju inte galoppera så han blev ltie sur för det så när man la till en lätt sänkel så började han galoppera och studsa på stället. Så om jag hade släppt honom hade han galopperat iväg men det var för hårt så de gjorde jag inte. 

/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0