Vildsvin...

Idag hämtade vi hö till hästarna och vi var klara runt 1 och jag red ut då eftersom det fortfarande var ljust. Jag hörde att jägarna var ute i skogen, så jag red åt andra hållet. När jag kom in på en liten grusväg mellan två åkrar så möter jag en jägare. Jag frågar vad det är de jagar, och får svaret vildsvin(som jag redan trodde). Jag red mitt emellan deras "skjutsikte" så jag red fort där ifrån. Och just när jag kommit ut på en större väg så hör jag ljudet av en tuta i en skog längre bort och ut därifrån kommer 6 st vildsvir springandes. SÅ jag ökade farten så jag slapp se de mer. Sen hörde jag bara massa skott. 

Min häst tyckte det var läskigt när de sköt och jag var välidgt spänd för jag fick tanken att snart kommer vildsvinen ut genom skogen där jag red och de skulle vara arga och attackera. Tur så hände ju inte detta. 

Men innan detta hände så var han riktigt fin. Jag red på vanligt bett för första gången på 2 veckor. Det kändes betydligt bättre än det gjort tidigare. Han trampade på jätte bra och han var pigg och glad. Lite hängig var han fortfarande men inte alls så farligt som det varit. Jag trava mest idag och försökte få till hans energi i stegen även när han har bett och detta fungerade otroligt bra och han gjorde vissa väldigt bra längningar. Jag är riktigt nöjd med honom idag. Synd att jag inte ridit med bett tidigare eller att jag inte fick rida på sandbanan för om jag gjort det och han gått så här bra så skulle han utan tvekat så tävla KM i morgon. Men nu var så inte fallet så han får stanna hemma! 

/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0