Uteritt i mörkret

Dagens pass gick mer än bra! Det blev lite små konstigt för jag red i ungefär 20 min ute runt omkring i närheten av stallet med pannlampa. Jag skritta, trava och galoppera coh han var jätte fin! Han hängde ingenting i handen och han bar sig jätte bra själv idag. I slutet trampade han på minst lika bra som med hackamoret om inte bättre idag. Han var pigg och glad och lyssnade på minsta lilla skänkel. Det som inte var bra idag är att han är stel i sidan efter att ha gått med hackamore så länge och att man inte kunnat böja och ställa så mkt. 

Sen efter 20 min kommer jag till stallet och Mathias säger att jag ska rida ut med honom. Jag bara hängde på och Gabbe blev irriterad att han inte fick gå in och äta utan fick stå utanför stallet ett bra tag.
När vi väl kom iväg så red vi ut en sväng på 40 min. Gabbe var en riktig åsna i början och lyssnade ingenting för skänklarna i rundningen och ställningen. Så det fick jag jobba med ett bra tag innan han släppte.
När han väl gjorde det så blev han lika fin som när jag red själv. Han var hur pigg och glad när vi började komma överrens igen och han ville verkligen framåt och gick med öronen spettsade framåt samtidigt som han lyssna väldigt bra. 

Både Gabbe och jag tyckte det var super kul med sällskap då det var ett tag sen vi hade det! 

/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0