Tiden rinner iväg igen...

Igår hade jag inte tid och skriva ett inlägg då jag var tvungen att plugga till redovisningen som jag hade idag.

Men det gick jätte bra och rida, jag skulle egentligen ridit med Mathias men så blev det inte då min häst gillar inte och rida tre st så han fick rida med Matilda ist. 
Men Gabbe gick verkligen jätte bra. Han var pigg och glad som vanligt och han lyssnade på minsta lilla och han blir bara bättre och bättre att rida på vanligt bett vilket är jätte bra. Jag red ut i skogen med pannlampa då det var helt svart. Men helt plötsligt så slocknar lampan och jag är mitt i skogen så jag såg ingenting. Tur att min häst inte alls bryr sig om mörker, eller så litar han på mig när jag säger att det inte finns något farligt fast det är mörkt. I början när jag fick honom så gick han inte om det var lite mörkt men nu kan han gå vart som helst även om det är helt svart och detta gör det mycket lättare att rid när det är vinter och att det blir sena kvällar i stallet. Det är en stor fördel att ha en häst som litar på sin ryttare och inte är mörkrädd för då kan man rida när som helst. 

Jag galoppera inte så mycket idag utan det blev mest trav och olika tempon i den. Han börjar bli riktigt duktig på att samla nu i både galoppen och traven. När han är på sitt bästa humör behöver man inte mer än tänka framåt efter samlingen så länger han. Men det är ganska sällan det är så, men det kommer mer och mer nu. 

Han var verkligen jätte duktig idag :)

/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0