Snöstorm!

Idag har det varit ett kaosväder, det har varit snöoväder hela dagen och det har blåst jätte mycket exakt hela dagen. Jag har varit i stan hela förmiddagen och eftermiddagen för att hitta något att ha på mig på julafton, men jag hittade ingenting! Jag kom hem tomhänt, inte jätte kul faktiskt. 

Vi åkte till stallet runt 5 och det var mörkt men varken jag eller hästen är mörkrädda så det var inga som helst problem. Det var dock väldigt mycket snö på vissa ställen och eftersom det var 0 gradigt eller några få plusgrader så blev det styltor på vissa ställen. Men där han inte hade några så travade jag och han var jätte fin. I början var han dock lite busig och det kan man förstå eftersom det snöade så mycket som det gjorde, men efter lite små bocksprång och snurrande med huvudet så blev han jätte duktig och travade på riktigt bra. Jag vågade inte trycka på honom för mycket eftersom det var halt på sina ställen och så hade han lite styltor. Blev ingen galopp idag eftersom det inte fanns något bra ställe och göra det på. 

Men i det hela så gick det väldigt bra fast det var sådant skit väder. Nu hoppas jag att snön ligger kvar och att det kommer mera snö så man kan tolka och så ha galopprace i snön :D

/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0