Nu börjar det kännas skillnad!

Idag fick jag rida när det var kolsvart ute och det var molnigt så att alla moln täckte den underbart fina månen, som annars hade lyst upp vägen välidgt bra. Jag red ut idag på det vanliga bettet en sväng och nu börjar det känna skillnad på att rida honom på vanligt bett och detta är en positivt förändring. 

Gabbe var glad och pigg idag, dock stod han emot lite i början men efter jag galopperat och fått upp tempot lite så fick han bra energi. Hans steg börjar mer och mer bli bättre på vanligt bett och förhoppningsvis slutar han hänga helt och hållet snart. Mamma ska ringa veterinären i morgon för att han ska komma och kolla hans tänder och se om det är något konstigt där eller om han har någon annan idé om varför han håller på som han gör. 
Det blev mest trav och skritt idag eftersom det var rätt hårt i backen. Men på vissa ställen gick det och galoppera och han var jätte fin i galoppen idag och var snäll och duktig på att samla och sen rida framåt. 

I slutet var han väldigt fin i traven också, då han kommit igång bättre med bakbenen och han sträckte bättre på frambenen också. Jag tränade mycket på avbrott och få fram honom direkt i igångsättningarna och detta resulterade till slut att han blev fin för skänklarna och att han fick bära sig själv och då blev vi båda nöjda med dagens pass :)

/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0