Fredag

Äntligen är det fredag idag, den absolut bästa dagen i veckan! Nu kan man bara slappna av i kväll och bara ta de lugnt och titta på Tv och inte ha skolan eller läxor i baktanken. 

Jag är så trött idag att jag inte red Gabbe. Jag stod och rycktade honom i ungefär 30 min och han tyckte det var jätte mysigt. Ibland så blev han lite småsur för att de andra hästarna stod bredvid honom och åt hö, som det matvrak min häst verkligen är. Det såg ut som han ville ut och rida idag för han verkade inte värst nöjd med att bli borstad och sen insläppt i boxen igen. Han var också på bra humör idag och verkade vara pigg, för ibland kunde han inte stå stilla i stallgången.

Gabe har råkat ut för något som gjort att han fått små bullar på ryggen. De är inte stora utan bara lite hårda. Varken mamma eller jag vet vad det är för något och Gabbe verkar bli lite sur när man trycker på de. Det märks dock inget när jag rider överhuvudtaget. Så de verkar inte störa honom så jätte mycket, utan han blir bara lite öm när man trycker på de för hand. Men en så länge verkar det inte vara något större problem.

/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0