Dumma snö!

Jag som var så glad att snön äntligen var här, nu har jag ändrat uppfattning totalt. Idag så åkte jag buss till stallet för att jag slutade tidigt och jag ville rida när det var ljust. Jag fixade i ordning Gabbe lite snabbt för att komma i väg så snart som möjligt. När jag kom iväg så stod han emot jätte mycket för skänklarna och ville inte alls gå framåt. Jag blev sur på honom för att han inte gick framåt. När jag tittade ner så hade han styltor som var så höga att det inte alls kan varit bra för hans leder. Jag hoppade av efter 10 min och försökte få bort det men de gick inte. Jag fick vända och gå tillbaka, jag fick dåligt samveta för att jag tvingat honom att gå fortare när han haft svårt att gå stackarn. Han fick många pussar och kramar efteråt och han verkade rätt glad då. 

När jag gick tillbaka var min häst hur pigg och glad som helst, han skulle helst vilja springa fort och galoppera i full fart på vägen. Jag ogillar väder som inte går att rida i! Det här går inte alls, jag börjar få väldiga problem med att rida när det bara blir styltor. Det är nog flera än jag som råkar ut för det här och det är nog flera som blir minst lika sura på det här skit vädret. 

I morgon ska jag rida ut igen och se om det går annars får vi ta en promenad igen. Hoppas det blir minusgrader snart så det inte blir några styltor! :D

/Sandra

Kommentarer
Postat av: Jonna ♥ tanneryttarna

fin blogg du har :) allt bra med dig?

2011-12-20 @ 16:26:54
URL: http://tanneryttarn.blogg.se/
Postat av: jeffä

Fin blogg!

Haft en bra dag?:)

2011-12-20 @ 20:31:09
URL: http://horsesinfocus.blogg.se/
Postat av: malin

sulor är super^^

2011-12-20 @ 21:25:35
URL: http://maalinaanderssoon.webblogg.se/
Postat av: jeffä

Underbart!!

JO med mig är det också bra :D vad har du gjort idag då? :D

2011-12-20 @ 22:17:52
URL: http://horsesinfocus.blogg.se/
Postat av: jeffä

Underbart!!

JO med mig är det också bra :D vad har du gjort idag då? :D

2011-12-20 @ 22:18:02
URL: http://horsesinfocus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0