Dagens pass gick super!

Det märks så tydligt när min häst är välarbetat och på bra humör. En sådan dag var det idag och dessa dagar är det helt underbara att ha min häst! Han lyssnade väldigt bra redan från början idag. Jag red ut en sväng i skogen och mötte några jägare som vanligt och även denna dag var de ute och jagade mina bästa kompisar, vildsvinen! 

Gabbe var pigg och lyssnade för små hjälper både för skänklarna och handen och allt flöt på jätte bra. Det blev mycket trav och arbetet där. Han var väl arbetad sedan igår för han var fin i sidorna och lyssnade bra för sidvärts rörelserna. I galoppen hade han en god energi och det gick att rida en bra samlad galopp med mycket energi och sedan tänka framåt och han längde stegen otroligt bra.
Han var jätte duktig och det kändes som om vi båda behövde en riktig genomkörare av dressyr igår och det gav ett riktigt bra resultat! 

I morgon åker vi till stallet på förmiddagen eftersom vi ska bort på kvällen. Kameran ska med har jag bestämt och det ska bli bilder och film, några som är sugna?

/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0