Ännu en jul är över

Nu är julen över för detta år också. Idag så red jag ut på Gabbe på förmiddagen eftersom vi skulle till pappa på eftermiddagen. Det blev lite halvstressit då jag vaknade sent. Gabbe var inte alls kul och rida idag heller. Han lyssnade inte hela tiden och gjorde mig på dåligt humör. Vi kom inte alls överrens idag. Han var pigg och ohyfsade åd han hoppade mellan sidorna av vägen hela tiden och så gjorde han lite som han ville och blev tjafsig när jag försöka säga något. Efter att ha bråkat ett tag med honom blev han helt stissig och började hoppa och studdsa istället. 

Galoppen var det som fungerade bäst idag, han galopperade på bra och var pigg och fin. Jag stod dock i fältsits och lät honom rulla på i sin egen fart och takt, det gick ganska fort men jag hade kontrollen. I traven trampade han väl på bra hela tiden men blev lite små hängig i sidorna ibland, sen att han inte lyssnade 100% på skänklarna hela tiden gjorde mig sur. 

I slutet gick han rätt bra till slut och det trodde jag aldrig skulle fungera då han verkligen var jobbig att ha koll på. 

/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0