Träningen..

Träningen idag vill jag nästintill bara glömma helt och hållet, vad tänkte jag med som ens tränade idag efter att jag inte ridit honom på 6 dagar och han har inte gått ordentligt på de 6 dagarna heller, så jag kan ju skylla mig själv!
Han lyssnade inte alls så bra som jag ville och han stod emot ganska ofta och han gick där i sin fina, stadiga form och travade, men inte mer! Han hade inte alls den energi som han kan ha. Men jag kan räkna med att om han ska lyssna till 100% måste han gå varje dag och ridan ordentligt annars kan det vara svårt och rida och får bara ut det medelmåttiga som håller i en LB och ibland LA. Ibland, när han lyssnade på skänklarna och mig så var han riktigt fin.
Cecilia sa att han har en bra och god grundform och går stadigt och han är fin i sidorna och inte stel.
Men jag är verkligen inte nöjd med träningen idag.
Nästa träning är om exakt en vecka och jag hoppas verkligen han har förändrats under denna vecka, för nu ska det bli hårdträning för honom och jag ska visa att han, eller vi kan göra så mycket på en vecka, SÅ det så! =D
Madde var föresten och kollade under träningen och fotade lite, jag hoppas det blev några halv bra bilder med tanke på hur illa det gick.
Ibland, eller ganska ofta känns det mycket värre än vad det ser ut.


Bara att komma ihåg det som inte gick så bra och träna på det, men ändå tänka mycket på det som gick bra!
/Sandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0