Stek..

Gårdagens ridpass vart som sagt i ett stekhett ridhus.. Vi red knappt fram något alls då det va så varmt, han var väldigt fin i framridnigen, lösgjord och avslappnad!

Sen började pogramridningen och de som flöt på väl va faktiskt öppnorna och slutorna, i ökningarna va han HOPPLÖS! Skulle vara galoppera o lyssna inte alls.. När vi kom till galoppen va han spänd o emot i den samlade.. Red igenom pogrammet engång till o nu började han droppa av svett o gick emot, slog med huvudet så fick fokusera på att rida framåt.. Tror inte så mycket alls gick bra den här gången.. Insåg att det va för varmt att fortsätta, men bestämde mig ändå att få till EN ökning innan jag skritta av, fick bråka ganska mycket och verkligen trycka ihop honom innan vi fick till en SUPER ökning! Hoppas verkligen att det alltid skulle sitta så fint, blir ju något att jobba på men allt för sent inför morgondagens tävling.

Mina förväntningar inför i morgon e som sagt att se det som en träning för hans nerver, men man hoppas ju självklart alltid att han ska sköta sig o gå bra! DET återstår att se o hoppas kunna uppdatera på fredagkväll med resultat ;)

Idag ska vi bara rida ett lugnt lösgörande pass med lite fokus på ökningar o skolorna! Ska dock ej rida honom trött så han behåller liite gnista tills i morgon kan man ju hoppas!

Bally ska få gå ut i skogen, ikväll ska jag troligen rida ut med Linda som flyttade in i stallet i lördags med sina två hästar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0