Snart är lovet slut

Nu är det bara 2 dagar kvar till skolan börjar igen, jag känner mig inte alls glad eller förväntansfull snare tvärt om!
Sommerlovet har varit riktigt kul och det har hänt mycket men det har även hänt trista saker. Det har varit ett av de bättre sommarloven iaf. Nu kommer jag få rida på eftermiddagarna och kvällarna resten av året, i vinter och höst så kommer man får rida när det är kolsvart. Skolan försvårar hästlivet betydligt när det är vinter och höst med att man kommer hem sent och det är mörk redan när man åker hem.
Mitt schema i skolan är inte att leka med det kan jag säga, fullspäckat från halv 9 varje dag till klockan kvart i 4 tre av fem dagar! Vi har bara lunch som är rast sen är det bara lektioner med ungefär 5 min mellan varje.
Men inläggen på dagarna här på bloggen kommer nog bli mer, än vad som skulle blivit förra året. Vi får datorer av skolan som vi ska ha, det är macdatorer och de kommer vi även att ta hem varje dag och då har jag heltplötsligt 2 bärbaradatorer:)

Jag kommer uppdatera även från skolan då eftersom vi alltid har de på under dagana på lektionerna och något måste jag roa mig med eller hur?;)
Jag ska ju byta skola och klass så det känns lite spännande det här och se hur jag klarar mig, hoppas det går bra! =D


Jag vill ha sommar och lov längre!
Har ni börjat jobba eller börjat skolan än?

/Sandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0