Skillnad!

Shit, idag var jag bara glad och rida. Det var inte alls samma häst som igår, som himmla tur var! Red med mammas 2 cm sporrar för att jag blev till sagt att göra det för att få bättre reaktion på sporrarna. De funkade riktigt bra, fick sparka till några gånger men det var verkligen en stor skillnad. Nu ska jag rida med de när jag rider dressyr fram till träningen på torsdag.
Red igenom LB:1 programet och även så red jag igenom LA:1 programet för första gången, min häst behöver fortfarande träna på att rida med andra då han blir envis när andra är i närheten. Men tillslut gick det rätt bra fastän Malin red i närheten.
LB:1 prgramet kändes rätt bra faktiskt, fick några konflikter men det mesta funkade bra, LA:n kändes dock lite bättre, det hände mer och Gabbe fick sin uppmärksamhet på prov, fick lite konflikter här med men det kändes helt okej! Red på terrängbanan och där går det alltid bättre än på sand banan. I morgon ska jag rida ut och på söndag ska jag rida dressyr på sandbanan och rida igenom LA:1 programet och rida galopp på medellinjen för att få honom mellan skänklarna bättre och att han blir rakare. 
Det kommer även bli träning på skänkelvikningar då, men idag skötte han de rätt bra faktiskt:)


/Sandra 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0